VÁCI EGYHÁZMEGYEI KÖNYVTÁR • 2600 VÁC, MIGAZZI K. TÉR 2. • 06 27 814-140 KAPCSOLAT ÜZENET
Váci
Egyházmegyei
Könyvtár
1875
KERESÉS
NAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Kisgyermekeket vittek Jézushoz, hogy tegye rájuk a kezét. A tanítványok azonban elutasították őket. Amikor Jézus meglátta ezt, megharagudott, és ezt mondta nekik: "Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket, és ne tiltsátok el őket, mert ...
< FŐOLDAL < KÖNYVTÁRRÓL < KATALÓGUSOK < E KÖNYVTÁR < VACIENSIS < OLVASNI JÓ
2024. május 25. Orbán névnapja van   

KITEKINTŐ


HÍREK, ESEMÉNYEK HELYI ÉS EGYHÁZI GYŰJTEMÉNYEKBŐL
2012. augusztus 16.
Pályázat:
A pályázat NYITOTT, tehát foglalkozástól, lakóhelytől és életkortól függetlenül bárki jelentkezhet rá, a nevezés díjtalan. A fotópályázatra csak saját alkotás nevezhető. Monochrom és színes fotót is elfogadunk. Egy pályázó maximum 10 db képpel nevezhet. A pályázatra képsorozat is nevezhető (maximum 5 db-os), de a zsűri az alkotásokat külön  képként kezeli.


Nevezés folyamata:
A nevezett képeket a pályázónak a   szerkesztok@st-plebania.com e-mail címre kell elküldeni.
A nevezett képek kedvcsinálóként feltölthetők a www.facebook.hu-n a Salgótarjáni Egyházközségek Oldalán NYTÉ Fotópályázat kategóriába.
A küldött e-mailnek tartalmaznia kell a beküldő nevét, telefonszámát, életkorát. Az e-mailhez csatolt képek elnevezése az alábbi formátum szerint történjen: témakörszáma_vezetéknév_keresztnév_képcím.jpg  (pl: 2_kovacs_eva_nagymamam.jpg)
Azok a pályázati anyagok, amelyek nem a megadott azonosítással érkeznek, nem kerülhetnek zsűrizésre. A fotókat JPG formátumban várjuk.

A pályamunkák beérkezésének határideje: 2012. augusztus 31. 24:00
Zsűrizés: 2012. szeptember 7.

A pályázat eredményhirdetésére a Nyitott Templomok Éjszakáján, 2012. szeptember 15-én este kerül sor, a legjobban sikerült fotók a www.st-plebania.com oldalon a zsűrizés után megtekinthetők. Szándékunkban áll továbbá, hogy az egykori ferences Rendházban állandó kiállítást rendezzünk a képekből, melyhez anyagi támogatásukat szívesen várjuk A nyertesek kiértesítése a regisztrációkor megadott e-mail címen történik.

Díjak:
A szervezők mindkét kategóriában díjazzák az első három helyezettet.
A pályázat kiírói és lebonyolítói személyiségi és szerzői jogi kérdésekben jogi felelősséget nem vállalnak.

OLDALTÉRKÉP