VÁCI EGYHÁZMEGYEI KÖNYVTÁR • 2600 VÁC, MIGAZZI K. TÉR 2. • 06 27 814-140 KAPCSOLAT ÜZENET
Váci
Egyházmegyei
Könyvtár
1875
KERESÉS
NAPI EVANGÉLIUM

Történt egyszer, hogy Jézus éppen befejezte imádságát. Ekkor egyik tanítványa arra kérte: "Uram, taníts meg minket imádkozni, mint ahogy János is tanította imádkozni tanítványait." Jézus erre így szólt hozzájuk: "Amikor imádkoztok, ezt mondjátok: A...
< FŐOLDAL < KÖNYVTÁRRÓL < KATALÓGUSOK < E KÖNYVTÁR < VACIENSIS < OLVASNI JÓ
2022. október 5. Aurél névnapja van   

Aktuális


TÁBOROZÓ GYEREKEK AZ EGYHÁZMEGYEI KÖNYVTÁRBAN
2022. július 4.

 

 

A Váci Egyházmegyei Karitász első gyermektábora, 2022. június 27-én indult és július 1-ével ért véget. A tábor nyitva állt minden hat és tizenhat év közötti gyermek számára, akiket a Váci Egyházmegye karitász önkéntesei jelöltek az egyházmegye plébániáiról, vagy Ukrajnából menekültek, és az egyházmegyétől kaptak segítséget a háború ideje alatt. Összesen 26 gyermek vett részt a táborban, amely gazdag izgalmas programokkal és nem utolsó sorban hatalmas szeretettel várta, fogadta a gyerekeket. A tábor részleteiről bővebben a Váci Egyházmegyei Karitász honlapján olvasható  beszámoló.

A nagyszerű kezdeményezést gyűjteményünk is próbálta segíteni, így a tábor utolsó napján pénteken  gyermekzsongással teltek meg a könyvtár csendes folyosói, termei. A gyerekek betekinthettek a régi könyvek birodalmába, számos értékes, izgalmas könyvtrikaságot láthattak, majd egy kis kézműveskedésen is részvehettek.

 

Nagy öröm és élmény volt számunkra is a közösen eltöltött délelőtt!

OLDALTÉRKÉP